În contextul în care rețelele de socializare și video-urile formează peste 50% din utilizarea la nivel mondial, o prezență video calitativă nu ar trebui să lipsească din portofoliul unei companii cu pretenții. De asemenea, având în vedere evoluția uimitoare în domeniul tehnologic, materialele din domeniul producției video și foto au devenit mai accesibile și mai calitative.

Astfel, Ballon Rouge Studio oferă o soluție profesionistă și accesibilă de producție video destinată companiilor  pentru o promovare mai eficientă pe rețelele de social media și pe site-urile de specialitate. Echipa își dovedește profesionalismul prin materiale de înaltă calitate, fiind rezultatul unor studii la universitățile de profil, cât și a unei vaste experiențe în televiziune și cinematografie.

În dezvoltarea conceptului pentru materialul video/foto, ne interesează să venim cu o formulă inedită și creativă, care să se încadreze în limitele unui cost accesibil reflectat nu numai în  raportul dintre preț și calitate, ci și în încrederea și siguranța unei colaborări de durată.

Despre noi
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search